Jump to content
Planeswalker.eu

MrBlack66

Top Trejder
  • Content count

    463
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

Everything posted by MrBlack66

  1. MrBlack66

    5000 c/u, 110 rarov in 65 foilov

    Na dražbi je random 5000 common / uncommon, 110 rarov in 65 foil commonov / uncommon kart. Karte so v večini iz zadnjih nekaj let. Nekaj malega je še iz starih setov okoli leta 2000 in kakšen white border core set ampak teh je res malo. V veliki večini so v Angleškem jeziku. Najdejo se tudi Jp, Ch in Nemški jezik kart. Paket ne vsebuje basic landov ali tokenov. Po želji lahko dodam še random 100 tokenov. Začetna: 45€ Bid: 1€ Zaradi ogromne teže je prevzem možen samo osebno v Ljubljani - Štepanjsko naselje.
  2. MrBlack66

    Paket fast landov

    Na dražbi so sledeče kartre: Blooming Marsh NM Rus Botanical Sanctum NM, Ang Concealed Courtyard NM, Ang Copperline Gorge Front NM/back EX, Ang Darkslick Shores EX, S-Chinese Darkslick Shores NM-, Ang Razorverge Thicket NM, Ang Seachrome Coast, NM, Ang Spirebluff Canal NM, Ang Začetna: 77€ Bid: 1€ Bin: 85€ Brezplačno priporočeno pošiljanje. Način plačila je nakazilo na trr. Pošljem po prejemu nakazila. Prodam samo v kompletu.
  3. Pozdravljeni. Rad bi se znebil nekaj high end kart. Ali kdo ve kateri seller najmanj provizije vzame? Razumem, če greš do pro sellerja, da ti bo probal čim manj ponudit saj živijo od tega. Za primer dam enega Avstrijskega sellerja je ponudil 819€ za katero je najnižja nm mcm vrednost 1350€. 60 % vrednosti se mi zdi res malo. Ali imate kakšno priporočilo? Hvala in ostanite zdravi
  4. MrBlack66

    Vito & wurm

    Bin
  5. MrBlack66

    Vito & wurm

    12
  6. MrBlack66

    Zendikar Expeditions shock landi

    Na dražbi je vseh 10 Zendikar Expeditions shock landov. Ohranjeni so bolj ali manj near mint. Nekateri imajo tipičen "expedition damage" (taki so prišli iz boostra) ampak nič manj kot excellent stanje. Začetna: 615€ Bid: 5€ Bin: 635€ - dodam še uporabno mtg darilo Bin2: 890€ - dodam še Verdant Catacombs, Arid Mesa in Marsh Flats Zendikar Expeditions Osebni prevzem v Ljubljani (Štepanjsko naselje, Bavarski dvor ali Brnčičeva). Trenutno prodajam samo v kompletu.
  7. MrBlack66

    Spellseeker - Judge Promo

    Začetna 22€
  8. MrBlack66

    Secret Lair

    Ali je že kdo dobil secret lair? V Kranjski edh grupi je nekdo napisal, da mora plačati še dodatnih 90€ carine. Ali ima še kdo takšen primer?
  9. MrBlack66

    Bitterblossom Dreams MTGA/MTGO kodi

    Na dražbi sta Bitterblossom Dreams cosmetics kodi Mtga začetna: 5€ /Bin:10€ Mtgo začetna: 5€/Bin:10€ Bid:1€ Način plačila nakazilo na trr. Pošljem po prejemu nakazila.
  10. MrBlack66

    Najdi vsiljivca

    Nisem nek profič za card grading ampak leva karta no way da je real
  11. MrBlack66

    Sorcerous Spyglass Promo

    Na dražbi je Sorcerous Spyglass, Throne of Eldraine: Extras extended art foil, nm Začetna: 16.5€ Bid: 1€ Tin: Scourge of the Throne Nm, Ang Osebni prevzem na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Pošljem tudi po pošti po prejetju nikazila na trr. Poštnina je brezplačna razen v primeru tin. Zmagovalec denarne dražbe dobi še eno kpoijo Sorcerous Spyglass iz Throne of Eldraine
  12. MrBlack66

    Castle Locthwain Promo Znižano

    Na dražbi je Castle Locthwain, Throne of Eldraine: Extras extended art foil, nm Začetna: 31€ Bid 1€ Osebni prevzem na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Pošljem tudi po pošti po prejetju nikazila na trr. Poštnina je brezplačna.
  13. MrBlack66

    Castle Locthwain Promo

    Na dražbi je Castle Locthwain Throne of Eldraine: Extras Foil, Nm Začetna: 40€ Bid 1€ Tin: Scourge of the Throne Nm, Ang + 20€ Osebni prevzem na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Pošljem tudi po pošti po prejetju nikazila na trr. Poštnina je brezplačna razen v primeru tin.
  14. MrBlack66

    Paket Unstable landov

    Na dražbi so: 17x Forest 9x island 9x Plains 9x Mountain 8x swamp Unstable, Ang, Ex-Nm Začetna: 128€ Bid: 1€ Bin: 135€ Dodam 25 bfz full art lendov Vse na enem mestu brez večkratnih poštnin. V primeru, če dražba ne uspe, nisem zainteresiran prodati karte posamezno. Osebni prevzem na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Pošljem tudi po pošti po prejetju nikazila na trr. Poštnina je brezplačna.
  15. MrBlack66

    MagicCardmarket's Data Leak

    Zdravo. zanima me ali je še kdo prejel takšen email od mcm? Tukaj piše, da so heckerji dobil mojo telefonsko, Ime, priimek in datum rojstva. Kaj Lahko jaz tukaj naredim? Hvala vsakemu za odgovor.
  16. MrBlack66

    4x Khans feč land

    Na dražbi so: 1x Wooded Foothills 1x Flooded Strand 1x Windswept Heath 1x Polluted Delta Vse karte so Ang, Nm. Začetna: 60€ Bid: 1€ Bin: 65€ dodam še uporabno darilo Osebni prevzem na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Pošljem tudi po pošti po prejetju nikazila na trr. Poštnina je brezplačna.
  17. MrBlack66

    Jace, the Mind Sculptor

    Na dražbi Jace, the Mind Sculptor, From the Vault: Twenty, Ang Karta je v zelo lepem stanju. Near mint-. Nm- zaradi majhne imperfekcije roba ftv foil procesa. Začetna:90€ Bid: 1€ Bin: 100€ Osebni prevzem na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Pošljem po pošti, če kupec plača poštnino vrednostnega pisma, po prejetju nikazila na trr.
  18. MrBlack66

    War of the Spark

    Zdravo. Ali ima kdo kakšnega Japanese alter art non foil planeswalkerja? Včeraj sem prejel 3 komade in na prvi pogled mi zgledajo malo sumljivi. Na otip zgledajo preveč plastični in ful glosy. To be honest kot da bi bili iz zadnje runde kitajskih proxijev. So vaši tudi takšni? Hvala za odgovor.
  19. MrBlack66

    Poslikan Swamp

    3€
  20. MrBlack66

    Blood Moon

    Na dražbi je Blood Moon, prvi Modern Masters, Ang, near mint Začetna: 15€ Bid: 1€ Bin: 20€ Osebni prevzem na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Pošljem po pošti na stroške kupca, po prejetju nikazila na trr.
  21. MrBlack66

    Food Chain

    Na dražbi je Food Chain, Mercadian Masques, Ang Karta v zelo lepem stanju. Near mint do near mint- Začetna: 20€ Bid: 1€ Bin 25€ Osebni prevzem na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Pošljem po pošti na stroške kupca, po prejetju nikazila na trr.
  22. MrBlack66

    Liliana of the Veil

    Na dražbi je Liliana of the Veil, Innistrad Ang Sem prvi lastnik karte. Vedno bila v sleevu in double sleevu. Near mint. Začetna: 65€ Bid: 1€ Bin: 70€ Osebni prevzem na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Pošljem po pošti, če kupec plača poštnino vrednostnega pisma, po prejetju nikazila na trr.
  23. MrBlack66

    Jace, the Mind Sculptor

    Na dražbi Jace, the Mind Sculptor, From the Vault: Twenty, Ang Karta je v zelo lepem stanju. Near mint-. Nm- zaradi majhne imperfekcije roba ftv foil procesa. Začetna:83€ Bid: 1€ Bin: 90€ Osebni prevzem na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Pošljem po pošti, če kupec plača poštnino vrednostnega pisma, po prejetju nikazila na trr.
  24. MrBlack66

    Pauper v Kranju

    Zbralo se nas je 9. Qiu se žrtvoval in ni igral, da bi ostalo sodo število igralcev. Zmagali so elfi. Metagame današnjega eventa: Elfi, ub delver, grixis delver, aura hexproof, zubera storm, ub serveil brew, wr tokeni in najbolj spicy dek turnirja ur gobin tremors
  25. MrBlack66

    Assassin's Trophy

    15
×