Jump to content
Planeswalker.eu

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 16. 11. 2018 in all areas

 1. 5 points
 2. 4 points
  Poslikave par shockov po naročilu ampak moji izbiri altranja:
 3. 4 points
  V finalu sta se pomerila Mlakar in Pirc. Slednji si je na zadnjem PPTQ turnirju v Sloveniji le uspel priboriti prvo zmago in se bo za mesto na Pro Touru kmalu potegoval (verjetno na online RPTQ). Čestitke, hkrati pa hvala vsem, ki ste tekom zadnjih nekaj let obiskovali PPTQje vseh mogočih formatov, lokacij, velikosti in razpletov!
 4. 2 points
  Tole je brutalno. Vprašanje - bi naredil kdaj kak video kot jih je njega dni Cardkitty, hiter posnetek kako karto obdelaš? Mislim da ga ni na tem forumu, ki ne bi rad videl te magije v živo
 5. 2 points
  https://twitter.com/itsJulian23/status/1071507534379397120
 6. 2 points
  cestitke Juricu za zmago
 7. 1 point
  2-1 so far, namahal Švicarje, pa Slovence, zgubil proti Avstrijcem.
 8. 1 point
  Na sihtu sodelujemo z Azijci, nacionalnosti ne bom omenjal, sem si pa rekel, moram dati nazaj nekaj skupnosti, zgrozite se: okay, btw did asked from your admin not has demux yet! i found that my apk is not support english <ime ticketa>, do you not easily reproduce? i want to <ime osebe> tell me, but he don't answer so we has 2 symptom Why am I different from what you show? yes show name is current Currently i am on the way to home, traffic is gemmed it can be do it great so you logs and some clue cause it's quite rear ha pening 'll be give a new library in a moment. okay, my boss asking compile new FW nearest days ok, we will send you nearest days i don't understand you <ime napake> is appear?
 9. 1 point
  Sem že razmišljal o tem ja, samo se mi zaenkrat ni dalo pripravit celega snemalnega setupa. Pa tudi vsakič je postopek malo drugačen pa ful sprobavam vmes, ne vem če bi izpadlo tok zanimivo k bi se skoz neki lovil haha. Ampak če bi več ljudi to rado videlo, lahko probam naslednjič posnet!
 10. 1 point
  Vidim, da se Filip vraca na Death Shadow, hude
 11. 1 point
  Super GP ozvočenje Čestitke še 1x Kaduncu za rezultat
 12. 1 point
  Trenutno se odvija day 2 GPja, kjer sta Tadej Kadunc in Davor Detečnik po 12-ih rundah oba 10-1-1. Še zadnji draft treba stisnt! Žal sta verjetno v istem podu. EDIT: 13. rundo sta bila pairana med sabo.
 13. 1 point
  če zbrišeš 4 pa 8 potem je prvi
 14. 1 point
  če zbrišeš 1 pa 4 je biu 8.
 15. 1 point
  David Juric je bil 148., to niti blizu ni top8.
 16. 1 point
  https://magic.wizards.com/en/events/coverage/gpwar18
 17. 1 point
  Če je interes, lahko modern vrnemo na FNM spored v Črni luknji.
×