Jump to content
Planeswalker.eu

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Hacker

  Turnirji v Domžalah

  Danes na FNM-ju Double Masters draft ob 16:30.
 3. FenikZ

  [reverse] Null Rod

  Začetna za 2.
 4. Exodia freak

  [reverse] Null Rod

  Kupim Null Rod, angleški, exc ali nm, do 4 kose. Začetna 25€ za drugačne verzije, PM.
 5. The Immoral

  FNM-ji v Črni luknji z Discordom

  Double masters draft, začnemo ob 4ih
 6. 2 Muxusa sta ownala, Snoopov nisem igral.
 7. Gratz vsem! A sta Muxus in Snoop kej provajdala?
 8. Naj jak te srede je bil Kronik (2-1, Sneaky Omnitell), z enakim rezultatom pa smo mu sledili Samo (Doomsday), Žižek (SnT) in jaz (RB Goblini). Na vidiku sta bila še RUG Delver ter Bomberman.
 9. Kdo je bil največji jak? Kakšna je bla meta?
 10. Mr Miagi

  Kartologov Legacy Wednesday [5. avgust 2020]

  Še dobro da si opomnil, sem skor pozabil
 11. Se vidimo danes ob 17:00, štart ob 17:30!
 12. Hacker

  Turnirji v Domžalah

  Ta petek ob 16:30 pa draft, ki bo na FNM sporedu najbrž samo takrat: Double masters Ob prijavi vsak dobi OBA Double masters promota DODANO (06.08): Promota prideta KASNEJE (klik za podrobnosti), dobi pa ju vsak, ki bo igral Double Masters draft ta petek.
 13. treach

  treach Want/Have

  updated
 14. Mr Miagi

  Banned & Restricted List update

  Za tiste ki jim je še mar: Announcement Date: August 3, 2020 Standard Wilderness Reclamation is banned. Growth Spiral is banned. Teferi, Time Raveler is banned. Cauldron Familiar is banned. Pioneer Inverter of Truth is banned. Kethis, the Hidden Hand is banned. Walking Ballista is banned. Underworld Breach is banned. Historic Wilderness Reclamation is suspended. Teferi, Time Raveler is suspended. Brawl Teferi, Time Raveler is banned. Effective Date: August 3, 2020 https://magic.wizards.com/en/articles/archive/news/august-8-2020-banned-and-restricted-announcement
 15. Earlier
 16. Mordrid

  FNM doma (na Areni)

  Link do slike: https://imgur.com/buJddQS
 17. Mastikor

  Kartologov Legacy Wednesday [5. avgust 2020]

  Če bo šiht dopustil, pridem
 18. Hacker

  FNM doma (na Areni)

  Danes z Jumpstart decki...
 19. Hacker

  Turnirji v Domžalah

  Dons torej sweet draft ob 16:30
 20. V sredo, 5. avgusta 2020, se v prostorih Zavoda Bob organizira Legacy turnirček. Obveščamo, da je po pravilih Zavoda Bob, ki gosti tekmovanje, obvezna uporaba zaščitne maske. KDAJ: Sreda, 5. avgust 2020. Prijave ob 17:00, začetek ob 17:30. KJE: Zavod Bob, Robbova ulica, Bežigrad, Ljubljana Prostor se nahaja v prvem nadstropju starejše zgradbe (Stara pošta), ki se nahaja med spominskim parkom Navje, parkiriščem za Gospodarskim Razstaviščem, ter Severnim mestnim parkom. Vstop v stavbo je s strani parkirišča. FORMAT: Legacy (3 ali 4 runde swiss) PROXIJI: 15 PRIJAVNINA: 3€ NAGRADE: celotna prijavnina gre v nagradni sklad, ki bo razdeljen glede na število točk: 12 točk: 12€ 10 točk: 9€ 9 točk: 6€ 7 ali 8 točk: 3€ Naprošamo vas, da prinesete s seboj ZAŠČITNO MASKO in copate, saj se je v prostorih Zavoda Bob potrebno sezuti. Za več informacij glede tekmovanja smo na voljo na Discordu in Facebooku.
 21. slofallen

  mali collection booster

  4
 22. Hacker

  Turnirji v Domžalah

  Ta petek ob 16:30 se dobimo na Core21 draftu. Pa ne pozabite: če pri sebi ali tistih, s katerimi ste bili v stikih, opazite bolezenske znake (vročino, kašelj, oteženo dihanje, ki je značilno za pljučnico), ostanite doma, ne hodite na FNM.
 23. Kris

  mali collection booster

  3
 1. Load more activity
×