Jump to content
Planeswalker.eu

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Mr Miagi

  Banned & Restricted List update

  Vprašanje je samo še koliko časa bodo Okotu pustil harat v legacyu.
 3. savemysoul

  Banned & Restricted List update

  pa tko si se uspesno upiru nakupu
 4. gaarg

  Banned & Restricted List update

  Za počakat ene 5-10 let k bojo unbenani oz k se pojavi nov format k bojo legit in bo šla cena gor ni panike.
 5. FenikZ

  Banned & Restricted List update

  Mario, mi te imamo še vseeno radi
 6. Last week
 7. Mr Miagi

  Banned & Restricted List update

  Juicy B&R update brez mojega ranta? No Sir! Ah ja, teden dni pred B&R updejtom ravno nabavil set japonskih moxov za legacy bombermana (ker ruskih res ne morš mešat v jap deck). Da bo insult toliko večji sem jih dobil ravno na dan banan. To se zgodi ko gre človek sam proti sebi. Če bi bil malo pametnejši bi lahko kako življensko modrost potegnil... tako pa.. piši -300, pa radelci za vse.
 8. Mr Miagi

  Now playing

  Ni ga čez dobr christian rock! \m/ \m/
 9. J_Rotten

  Trejd Feedback

  Žile
 10. FenikZ

  Now playing

 11. Mr Miagi

  Now playing

  Nick je kr legenda.
 12. Na dražbi: Teferi, Time Raveler; Secret Lair Drop Series - stained glass; ang; MINT - še vedno v ovitku Začetna cena: 69,00 € Možna plačila: PayPal ali nakazilo. Prevzem: Priporočeno poštnino plačam jaz.
 13. Hacker

  Turnirji v Domžalah

  Danes Commander potem se pa vidimo na Prereleasih v Boleru.
 14. vizkopa

  Bloodghast 4x

  Prodajam playset Bloodghast (Zendikar, eng, nm). Zacetna: 33e Min. visaj za: 0,5e +0,5e za stroske posiljanja
 15. Earlier
 16. kavselj

  Gaea's Cradle (Urza's Saga)

  Prodaja se Gaea's Cradle (Urza's Saga) EX-: Začetna: 205€ BID: 1€ BIN: 210€ Osebni prevzem možen v Ljubljani, drugače priporočeno poštnino plačam jaz.
 17. Na inavguralnem turnirju leta 2020 se je zbrala osmerica pogumnih in v Medvode prinesla karte verjetno v večji vrednosti, kot pa so vredni avti, v katerih so se dotične karte pripeljale. Pa nihče ni imel s sabo kej prida za trejdat, samo decke za igrat. Na koncu je zmagal bržda najmanj broken deck, in sicer Misev UR Delver, ki si je tako priigral tudi prijavnino za CMS turnir v Parizu. Sledila sta mu Posinek z Oathom in Stopar s turbo jastogi na buzaro. Žalujoči ostali so igrali BUG, Rectorja, Shopse in Storm. Ob odsotnosti nekaterih kosov stalnega inventarja se je tako na prvo mesto lestvice povzpel Korošec, zmanjšale pa so se tudi razlike med prvo osmerico. Lestvica uvrstitev z decklistami (send plz) Lestvica lige Naslednji turnir bo 9. februarja, in sicer bomo igrali Legacy. Z Okotom ali brez, to bomo pa še videli. Zadnje čase si kar pospešeno nabira banane. Se vidimo!
 18. Ker prihaja nov set in je ponavadi udeležba na standardu v tem času zelo vprašljiva, bomo ta in naslednji četrtek (16. in 23.1) igrali Pioneer! Lepo vabljeni, velja pa isto kot ob torkih - neomejeno proxyev!
 19. Hato

  Secret Lair

  Men so celotno carinjenje refundiral, tko da all is good.
 20. Žile

  Secret Lair

  Dubu. Ni bilo carine. Vse ok.
 21. Hacker

  Kje kupiti Magic izdelke?

  Pikapolonica Kranj savski otok se s ponedeljkom zapre, tako da lahko Magic izdelke po novem kupujete na Primskovem (prenos artiklov bo izvršen te dni).
 22. donkmcrichard

  800+ Prozornih ovitkov - Tight Fit

  3
 23. Archangel

  Banned & Restricted List update

  streami bodo sedaj namest titan vs. urza samo še titan mirror? na srečo me modern ne gane preveč
 24. Prodam 800+ prozornih ovitkov - Tight Fit, rabljeni ampak so dobro ohranjeni. Sliki v pripetem linku. Na voljo je več kompletov. https://drive.google.com/open?id=1V7MMkHGGpizvhcHtZuLQcy-R0vSuFamb https://drive.google.com/open?id=1QG_6bplI3OZFcAj4jggypz1EoB9d8ynb Začetna = 3 EUR BID = 0,50 EUR BIN = 5 EUR Osebni prevzem možen v Domžalah in Ljubljani. V primeru pošiljanja preko pošte poštnino plača kupec.
 25. gaarg

  Banned & Restricted List update

  I care, I happy
 26. Archangel

  Banned & Restricted List update

  for those who care: https://magic.wizards.com/en/articles/archive/news/january-13-2020-banned-and-restricted-announcement
 27. Mr Miagi

  Now playing

 28. Kje: LUK, medgeneracijski center, Cesta talcev 7, 4000 Kranj google maps link: https://goo.gl/maps/yjhxzy6LNRvaUHZP9 Kdaj: NEDELJA, 19.1.2020 Prijave od 09.30 do 9.45 Začetek turnirja ob 10.00 Kompenzacija za udeležbo: 25 € Nagrade: 2x Theros Beyond Death boostra na igralca Igra se 4 runde (v primeru da je manj kot 8 igralcev pa 3 runde), ter po sistemu pack per win Vsak igralec dobi Theros Beyond Death prerelease pack, ki vsebuje 6x Theros Beyond Death boostre, iz katerega bomo sestavili decke za turnir. Predprijave zaželjene v tem topicu ali na facebook eventu. Link do facebook eventa: https://www.facebook.com/events/480942882842592/ Se vidimo!
 1. Load more activity
×