Jump to content
Planeswalker.eu

MrBlack66

Top Trejder
 • Content count

  460
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

MrBlack66 last won the day on February 11 2019

MrBlack66 had the most liked content!

Community Reputation

72 Excellent

About MrBlack66

 • Rank
  Guildmage

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ljubljana

Recent Profile Visitors

2 656 profile views
 1. MrBlack66

  Vito & wurm

  Bin
 2. MrBlack66

  Vito & wurm

  12
 3. MrBlack66

  Zendikar Expeditions shock landi

  Na dražbi je vseh 10 Zendikar Expeditions shock landov. Ohranjeni so bolj ali manj near mint. Nekateri imajo tipičen "expedition damage" (taki so prišli iz boostra) ampak nič manj kot excellent stanje. Začetna: 615€ Bid: 5€ Bin: 635€ - dodam še uporabno mtg darilo Bin2: 890€ - dodam še Verdant Catacombs, Arid Mesa in Marsh Flats Zendikar Expeditions Osebni prevzem v Ljubljani (Štepanjsko naselje, Bavarski dvor ali Brnčičeva). Trenutno prodajam samo v kompletu.
 4. MrBlack66

  Spellseeker - Judge Promo

  Začetna 22€
 5. MrBlack66

  Secret Lair

  Ali je že kdo dobil secret lair? V Kranjski edh grupi je nekdo napisal, da mora plačati še dodatnih 90€ carine. Ali ima še kdo takšen primer?
 6. MrBlack66

  Bitterblossom Dreams MTGA/MTGO kodi

  Na dražbi sta Bitterblossom Dreams cosmetics kodi Mtga začetna: 5€ /Bin:10€ Mtgo začetna: 5€/Bin:10€ Bid:1€ Način plačila nakazilo na trr. Pošljem po prejemu nakazila.
 7. MrBlack66

  Najdi vsiljivca

  Nisem nek profič za card grading ampak leva karta no way da je real
 8. MrBlack66

  Castle Locthwain Promo Znižano

  Na dražbi je Castle Locthwain, Throne of Eldraine: Extras extended art foil, nm Začetna: 31€ Bid 1€ Osebni prevzem na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Pošljem tudi po pošti po prejetju nikazila na trr. Poštnina je brezplačna.
 9. MrBlack66

  Sorcerous Spyglass Promo

  Na dražbi je Sorcerous Spyglass, Throne of Eldraine: Extras extended art foil, nm Začetna: 16.5€ Bid: 1€ Tin: Scourge of the Throne Nm, Ang Osebni prevzem na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Pošljem tudi po pošti po prejetju nikazila na trr. Poštnina je brezplačna razen v primeru tin. Zmagovalec denarne dražbe dobi še eno kpoijo Sorcerous Spyglass iz Throne of Eldraine
 10. MrBlack66

  Castle Locthwain Promo

  Na dražbi je Castle Locthwain Throne of Eldraine: Extras Foil, Nm Začetna: 40€ Bid 1€ Tin: Scourge of the Throne Nm, Ang + 20€ Osebni prevzem na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Pošljem tudi po pošti po prejetju nikazila na trr. Poštnina je brezplačna razen v primeru tin.
 11. MrBlack66

  Paket Unstable landov

  Na dražbi so: 17x Forest 9x island 9x Plains 9x Mountain 8x swamp Unstable, Ang, Ex-Nm Začetna: 128€ Bid: 1€ Bin: 135€ Dodam 25 bfz full art lendov Vse na enem mestu brez večkratnih poštnin. V primeru, če dražba ne uspe, nisem zainteresiran prodati karte posamezno. Osebni prevzem na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Pošljem tudi po pošti po prejetju nikazila na trr. Poštnina je brezplačna.
 12. MrBlack66

  MagicCardmarket's Data Leak

  Zdravo. zanima me ali je še kdo prejel takšen email od mcm? Tukaj piše, da so heckerji dobil mojo telefonsko, Ime, priimek in datum rojstva. Kaj Lahko jaz tukaj naredim? Hvala vsakemu za odgovor.
 13. MrBlack66

  4x Khans feč land

  Na dražbi so: 1x Wooded Foothills 1x Flooded Strand 1x Windswept Heath 1x Polluted Delta Vse karte so Ang, Nm. Začetna: 60€ Bid: 1€ Bin: 65€ dodam še uporabno darilo Osebni prevzem na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Pošljem tudi po pošti po prejetju nikazila na trr. Poštnina je brezplačna.
 14. MrBlack66

  Jace, the Mind Sculptor

  Na dražbi Jace, the Mind Sculptor, From the Vault: Twenty, Ang Karta je v zelo lepem stanju. Near mint-. Nm- zaradi majhne imperfekcije roba ftv foil procesa. Začetna:90€ Bid: 1€ Bin: 100€ Osebni prevzem na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Pošljem po pošti, če kupec plača poštnino vrednostnega pisma, po prejetju nikazila na trr.
 15. MrBlack66

  War of the Spark

  Zdravo. Ali ima kdo kakšnega Japanese alter art non foil planeswalkerja? Včeraj sem prejel 3 komade in na prvi pogled mi zgledajo malo sumljivi. Na otip zgledajo preveč plastični in ful glosy. To be honest kot da bi bili iz zadnje runde kitajskih proxijev. So vaši tudi takšni? Hvala za odgovor.
×