Jump to content
Planeswalker.eu

cat enchanter

Administrators
  • Content count

    2 970
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    202

cat enchanter last won the day on October 29 2019

cat enchanter had the most liked content!

Community Reputation

1 038 Excellent

About cat enchanter

  • Rank
    Team Planeswalker.si

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

7 124 profile views
  1. Spet bodo potekali tako imenovani kvalifikacijski turnirji, imamo v planu tudi enega konec avgusta v Boleru, v kolikor bodo razmere dopuščale. Vas pa že lahko povabimo na tak dogodek na Hrvaškem, kjer bosta potekala kar 2 taka turnirja. Več podatkov na linku spodaj: https://www.facebook.com/events/5261917663894582/?active_tab=about
  2. cat enchanter

    Debata o špekulacijah in vrednosti kart

    Wizardi so dal statement, da ga bodo banal vsaj v modernu, historicu in pioneerju.
  3. cat enchanter

    Core set 2021 Prereleasa v Boleru

    Žal bodo po najnovejši predpisih maske obvezne za vse udeležence.
  4. cat enchanter

    Tri debele mačke vam banajo karte

    Cats gone ?
  5. cat enchanter

    Tri debele mačke vam banajo karte

    Maćke so nočna mora marsikaterega alergika ?
  6. cat enchanter

    Tri debele mačke vam banajo karte

    Mario tle neki hejta mačke. ?
  7. cat enchanter

    MTG članki in novice

    Easy UR Delver zame ?
  8. cat enchanter

    Tri debele mačke vam banajo karte

    Evo odgovor na dlani ?
  9. cat enchanter

    270x Toploaderjev

    10
  10. cat enchanter

    Tri debele mačke vam banajo karte

    Ok, kakšen bullshit je pa to. Pa pol primerja Veil of Summer (1 mana instant) z Ravager Wurm (6 mana creature). Neki je se izkazal za ful predobr, neki pa preslabo ... Če bi moral zgodovinsko rečt, kaj je verjetnost, katera karta od teh bo op, katera pa weak... Nemogoče rečt, a ne?!? Pa da ne rečemo, da ni samo Oko problem, pač še vsaj Veil in Once Upon Time (spet karta, k je lahko spregledat, kok je OP, oh, wait, ...), Field, ... Pa še zdej je FOOD celotna interakcija op, za standard, ... Čak, a smo mel že kako tako mehaniko ... Ne predolg nazaj, ... k je bla čist op za standard, pa so pol karte padale na ban listi k hruške ... Aja ENERGY ... Ne vem, pač nekdo ni opravil svojga dela in to je to.
  11. cat enchanter

    Tri debele mačke vam banajo karte

    Ja, sej men se je zdel, da je bil worthy ban. Sej noben ban ni bil slab to pot, bolj se človek vpraša, kdo ni videl Wasteland/Wrenn interationa, kot tudi koliko je v Legacyju relevantnih x/1 bitij (od Delverja, mamice, Thalie, Elfov...) Al pa Once Upon a Time. Karta je neumna, dvomim, da ne bo prej ko slej banana še v Pioneerju, morda tudi Modernu, sam Legacy se zdi safe ... Že ko so jo sprintal je mela tak Mental Misstep feel... Za Okota nisem mel sam feelinga, da je tolk dober, ampak je presenetil, res je bil broken... Ampak tega jim še napol oprostim, ne oprostim pa, da ga niso bannal ko so banal Field... Takrat je bilo že vse jasno.
  12. cat enchanter

    Tri debele mačke vam banajo karte

    A je bilo res tako hudo v Legcyju? Wizards data: Temur Delver has maintained a 56.5% win rate and earned over three times as many 5-0 finishes as the next deck. Most importantly, it has a favorable matchup against each of the other ten most-played decks.
  13. cat enchanter

    Tri debele mačke vam banajo karte

    Zato mamo pa proxy turnirje zaenkrat. ?
  14. Discord kanal za Črna luknja turnirje: https://discord.gg/gQ4sak9 Podrobnosti: - Začetek turnirja ob 16.30 — prosimo, da ste točni - Kdaj: vsak prvi četrtek v mesecu - Kje je to: http://zemljevid.naj...mp;foxsbar=page - Prijavnina 5€ - Format: Pioneer, dovoljenih neomejeno proxyev, še ta mesec, naslednji mesec pa brez njih! - Vsak torek - Nagrade: 1 booster na igralca Pioneer je nov format, ki krpa vrzel med standardom in modernom, in je namenjen tako igralcem standarda kot moderna. Ker je še nov in nima ustaljenih deckov je primeren za brewanje novih zanimivih deckov. Kdo bo prvi naredil broken combo deck, hiter agro ali morda dobri stari jund? Ker vemo, da še nimate vseh kart, prav tako pa nas znajo še presenetiti baningi in bi radi, da bi se udeležili turnirja v čimvečjem številu z decki kot si jih želite bomo na prvem turnirju omogočili neomejeno število proxijev. Proxy naj bodo čimbolj nazorni, da bo jasno prikazano za katero karto gre. Vsa dodatna vprašanja lahko zastavite v ta topic ali pa vprašate na discord kanalu. Dovoljene so vse edicije od Return to Ravnica, razen specialnih edicij (Modern Masters, Modern Horizins, Conspiracy 1 in 2, Battlebond, Unstable) Več o formatu: https://magic.wizards.com/en/game-info/gameplay/formats/pioneer V Pioneerji so trenutno prepovedane sledeče karte: Flooded Strand Windswept Heath Bloodstained Mire Polluted Delta Wooded Foothills Oath of Nissa Leyline of Abundance Felidar Guardian Veil of Summer Smuggler's Copter Oko, Thief of Crowns Nexus of Fate Once Upon a Time Field of the Dead
×