Jump to content
Planeswalker.eu

Lunco

Members
  • Content count

    307
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Lunco last won the day on March 24 2013

Lunco had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

About Lunco

  • Rank
    Spellshaper

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Lunco

    Dragon's Maze spoilers

    Ni fake, so ga spoilal na Pax East. Pa vsi Guild Championi so očitno rare, tko da bodo veseli sealedi k bo mel vsak 3.
  2. Lunco

    Modern Masters set

    Lahko dajo Landfall kot core set ability pa reprintajo fetche.
  3. Lunco

    Modern Masters set

    Reprintal bojo samo do Alare, tko da to ni mogoče.
  4. Sej lahk gres na kaksen drug WMCQ ;P
  5. Lunco

    Naročilo prek mcm

    Bom jst.
  6. Lunco

    MTG članki in novice

    [quote][color=#555555][font=Lato, sans-serif][size=4]Ben and I started on complete opposite sides of the table, which is actually a bad thing. Most people think itâ€s bad to have people considered good drafters next to you, but itâ€s quite the opposite. Good drafters send good signals, and even though you can get screwed by them reading the packs and moving into the open color that you already happened to be in, you can generally expect a more cooperative draft and less crazy or confusing things that can trainwreck your own draft. Keep in mind that this only applies to good drafters and not just good players. If you are seated next to LSV or PV, for example, you will likely get trainwrecked.[/size][/font][/color][size=4][/quote][/size]
  7. Lunco

    Grand Prix Verona

    Btw, komu je Štrumf st. vrnu deck? Jst sm tm neki kart posodu, ki jih rabim za Modern.
  8. Lunco

    Grand Prix Verona

    [quote name='bosnič' timestamp='1363154133' post='7809'] Ta deck zgleda čist carski pa č‘abe za narest. Bo treba mal premislt. :)/> [/quote] Igra 4 Tuske pa 4 Huntmasterje pa 4 Caverne
  9. Lunco

    Grand Prix Verona

    Moj GP performance se je zacel zlo vredu, pol sem pa v dveh matchupih (Jund, Junk Reanimator), ki jih ne bi smel zgubit, dvakrat whifnil prvo igro, drugo zmagal, tretjo pa mulliganal na pet ali štiri. Eno rundo me je pa totalno razbil RG aggro, ki je vleku res optimalno, meni pa ni blo čist jasno kaj se dogaja, ker sem prvič vidu njegov deck. Mal je blo ironično, da sm zgubu proti dokaj dobrim matchupom, premagala pa 2 Nayi Blitz v najlažjih matchih na celem turnirju. Hud turnir, fajn je blo spremljat day 2 (potem, ko sem šel 3-0 v spanju na Xbox kavču). Se mi zdi, da sem videl ene 3 Avsec matche in so bli kr fun. Je mel sweet SimicR deck pa velik sreče ^^. Highlight dneva je bil, ko je [card]Realmwright[/card] bil na polno optimalna karte v eni igri, čeprav smo se delal norca iz nje. Čestitke za zmago v T8!
  10. Lunco

    Priprave na GP Verona

    Velik kart k sm mel za un deck je zdej pristalo v mojem decku pa Rusu bom posodu nekaj ostalih kart. Predvidevam, da bi se dal spraskat Jund aggro, če kupš še kakšne random karte pri dilerjih.
  11. Lunco

    Priprave na GP Verona

    Jst bom probal prvo igro drawat, da bodo pol vsi naslednji matchupi bye, ker bojo kontrole :P/>. Brez byev je najbrž res slab deck choice, sam jebiga. V RL bo pomoje manj aggrota kot na onlinu, sam najbrž ne dost. Mario: če hočeš reanimirat, je verjetno boljša izbira straight junk reanimator. Npr. neki taksnga: https://www.wizards.com/Magic/Digital/MagicOnlineTourn.aspx?x=mtg/digital/magiconline/tourn/5088676 Griselbrand je pa 100% crap, tud, ce ga reanimiras, bos sam umru.
  12. Lunco

    Cockatrice

    A tko kot gremo v isti queue v RL ?
  13. Lunco

    Cockatrice

    shkarpyan: kako je slaba kopija igranja v živo? edina stvar k na mtgo ne morš videt je ogorčenje svojega nasprotnika, ko topdeckaš kot prašič, pa še to je ponavad dost evident v chatu. ene res pomembne razlike ni med MTGO pa RL. pri vrednosti boostrov je pa ful vseen, če gre nekaj tistega denarja za printanje papirčkov ali pa vzdrževanje serverjev. kvečjemu ma MTGO prednost v tem, da se ti ni treba ubadati z urejanjem kart, playable za svoj deck dobiš s par kliki, pa še znebiš se lahko celotne kolekcije predn rečeš keks. kaj točno lahko mtgo sploh ponuja ekstra? drugače se mi zdi pa npr. 15€ mesečna naročnina za phantom constructed kr huda ideja.
  14. Lunco

    Cockatrice

    shkarpyan: dej nehi s tem, da je 3$ preveč, ker je digitalen izdelek, ker je to popolnoma irrelevant. Če je v RL sprejemljiva cena 3-4$, je na onlinu tudi. Kot ti je Wolf_pac povedu: sej evente tud zmagaš in se ti velik stroškov pokrije. Če ne moreš plačat še dodatnih 10 draftov online, jih pač ne igraš. Rocket science. wolf_pac: tixe lahko dobis na autosellerbot.com, sam jih takoj zmanjka, tko da morš res bit tam, ko odprejo prodajo (tokrat petega marca).
×