Jump to content


Photo

Kartologovi Modern ponedeljki


 • Please log in to reply
44 replies to this topic

#1 kavselj

kavselj

  Guildmage

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 458 posts

Posted 06 November 2016 - 20:15:38

Modern ponedeljki v Ljubljani se nadaljujejo! Zrihtali smo nov plac, kjer lahko ob dobri družbi obupno floodamo in nesramno topdeckamo. Vljudno vabljeni vsi ljubitelji moderna pa tudi tisti, ki se v format šele podajate. Za izposojo so na voljo decki, kot tudi posamezne karte.

DISCORD


LOKACIJA: Četrtni mladinski center Bežigrad, Vojkova 73 (Google Maps). Prostor se nahaja v pritličju srednje stolpnice, vhod je z desne strani, samo sledite grafitom. V bližini je LPP postaja Puhova, kjer ustavlja avtobus št. 20. Parkiranje je možno ob cesti pri stolpnicah, v bližini pa je tudi javno parkirišče na Gosarjevi ulici (Google Maps). Prvi dve uri parkiranja sta 0.60€ oz. 1.80€ za celo noč po 19:00 uri.

PRIJAVNINA: 3€

ZAČETEK TURNIRJA: 19:00

IZPOSOJA DECKOV: Če bi radi igrali pa nimate decka, se napišite v to temo. Na voljo je nekaj deckov, velja pa pravilo "Kdor prej pride, je on the play".

RAZPOREDITEV NAGRAD: Nagrade so fiksne glede na število rund in dosežen rezultat. Razpored je sledeč:


  4 RUNDE                    5 RUND
4-0   12€                  5-0   15€
3-0-1  9€                  4-0-1  12€
3-1   6€                  4-1   9€
2-1-1  3€                  3-1-1  6€
                       3-2   3€

SLIKE:

Spoiler

 

METAGAME & LESTVICA:

Top 5 - 2017
1.  Miran    405
2.  Kos     355
3.  Vakselj   320
4.  Tomo     316
5.  Selhaus   308
2016
Spoiler

2017
Spoiler

2018
Januar 2018:
Spoiler

Kartologi // Discord: https://discord.gg/gQUsvTW // Facebook: MTGKartologi

#2 kavselj

kavselj

  Guildmage

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 458 posts

Posted 08 November 2016 - 00:07:33

Po krajšem premoru se nas je na novi lokaciji zbralo 9. Največji tryhard je še vedno Miran, tesno mu sledijo Hren, Pucko in Bratuša.

 

7. november:

4-0 Dredge

3-1 Jeskai Nahiri, 8-Rack

Metagame: 2x 8-Rack, Abzan, Affinity, Dredge, Elves, Infect, Jeskai Nahiri, UB Rogues

 

Par slik placa:

rYBhRwK.jpg

 

ipLng33.jpg

 

ZyGjPnz.jpg

 

1uTdCAP.jpg


Kartologi // Discord: https://discord.gg/gQUsvTW // Facebook: MTGKartologi

#3 treach

treach

  Guildmage

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 434 posts
 • LocationLjubljana

Posted 14 November 2016 - 14:06:06

Vljudno prosim če imate lahko s seboj svoj DCI


I tap my creatures all the time || Where story unfolds .. treach.tv

#4 kavselj

kavselj

  Guildmage

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 458 posts

Posted 15 November 2016 - 00:24:39

Leto 2016:

Spoiler

Kartologi // Discord: https://discord.gg/gQUsvTW // Facebook: MTGKartologi

#5 kavselj

kavselj

  Guildmage

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 458 posts

Posted 21 March 2017 - 01:21:10

Leto 2017:

Spoiler

Kartologi // Discord: https://discord.gg/gQUsvTW // Facebook: MTGKartologi

#6 Gideon

Gideon

  Spellshaper

 • Members
 • PipPipPipPipPip
 • 366 posts

Posted 20 July 2017 - 12:14:37

Živjo,

 

vsak teden malo pogledam kaj se je igralo in sem res navdušen nad vašim modern ponedeljkom! Fenomenalno se mi zdi, da se vas vsak teden zbere lepo število, tudi metagame je zelo raznolik in zanimiv.

 

Trenutno žal ne morem igrati dosti moderna, ker preprosto okoli mene ni veliko igralcev (Kalgoorlie WA) zato mi igre manjka kot še nikoli prej. Ob vikendih imam nekaj časa, tako sem, hvala člankom in predvsem SCG-u vseeno dokaj na tekočem s tem kaj se trenutno igra.

 

Zanima me, če bi bili člani modern ponedeljka pripravljeni komentirati igre? Morda kdo celo napiše kakšen kratek report, kateri deck je igral, zakaj in kakšno je njegovo mnenje o vsem skupaj? Predvsem me zanimajo mnenja igralcev, kakšne dobre poteze morda kakšne ne očitne napake, ki so se izkazale za ključne skratka stvari, ki jih v običajnih člankih, ki opisujejo določen deck ni. Dobrodošla so mnenja veteranov in tudi povsem novih igralcev saj v modernu nihče ne ve vsega.

Skratka, ali bi kdo malo bolj podebatiral modern?  :D

 

 

Prejšnjo sredo sva se s punco uspela udeležiti moderna v Joondalupu, tako lahko tudi jaz malo napišem kako se igra magic in a land down under, če koga zanima  :P#7 Juwe

Juwe

  Battlemage

 • Moderators
 • 2,202 posts

Posted 20 July 2017 - 13:06:23

Potem pa kar na dan z besedo - še zmeraj igraš Jeskai kontrolo?


It's all fun and games until someone loses an eye. Then it's just fun you can't see.

#8 Gideon

Gideon

  Spellshaper

 • Members
 • PipPipPipPipPip
 • 366 posts

Posted 22 July 2017 - 11:48:45

Hehe, na začetku sem haral z Nahiri s splashanimi Souls-i, zdaj pa že nekaj časa igram Grixis Delverja. - Zakaj ne Grixis Death´s Shadow? Mislim, da je Shadow deck boljši ampak, če kupim avatarje, bo priletel ban v začetku avgusta... Tako pa še lahko upamo, da ga morda ne bo. - Kaj vi mislite?

 

Vsako sredo se nabere med 10-20 igralcev (vsi igralci imajo narejene vsaj 3 različne decke) - res je kar pestro! Najbolj zanimivo je, da se nihče nikoli ne pizdi, vsi vedno ful dobre volje. Še nikogar nisem videl jeznega, ker ne bi potegnil landa ali pa ker bi jih imel preveč. Običajno po končani igri  rečejo nekaj v smislu »fuck that was a good/intense game, good luck onwards« ali pa: » hope you make it to the finals« (če izgubijo) tudi, če te ne poznajo! Očitno je dovoljeno tudi menjanje deckov, čeprav sem to opazil redko. Zgleda raje pustijo, da ljudje menjajo decke, če niso zadovoljni, kot pa da bi se kregali. Kar se mi zdi fenomenalno »cuz its all fun and games anyway«

Kvaliteta igralcev je približno enaka kot pri nas. Nekaj je judge-ov, nekaj je res zelo zelo dobrih in talentiranih igralcev, nekaj nas je sredinskih nekaj pa je tudi free winov, tako kot verjetno povsod drugod.

 

To the games!

 

Najprej sem igral proti Goblinom. Prvo igro ni bilo niti blizu: turn 1 Delver, turn 2 Tasigur vs. Bolt in Goblin Granade *-* ...nato so me pohopsali tokeni in random goblini z Chieftaini. Verjetno napaka, ker sem imel tudi Mana Leak. Verjetno je boljši play turn 3 Tasigur z Leakom up. "However, ker začne nasprotnik, lahko ta igra 4. land in bombo?" ...i dont know... je boljše ukrasti nekaj tempa oz. upati, da ni Granade v roki ali pa iti na bolj ziher in upati, da nima landa + Granado? Vsekakor nadvse odvisno od situacije in kaj imaš poleg tega v roki – na žalost se tega točno ne spomnim in bom naslednjič veliko bolj pozoren za debate xD

Drugo igro je nasprotnika presenetil Staticaster in timely removal za Chieftane. Tretjo igro pa je zablestela Collective Brutality, ki je ubila Piledriverja in vzela Granado! Pomoje trenutno ena najjačih kart v modernu, and my personal fav ^^ Pomagal je tudi Engineered Explosives, ki je po mojem mnenju trenutno »a must« vsakega sideborda. (Eldrazi tron ga ne rabi :P)

 

Drugi match sem obdržal zelo controliš roko s Spell Snare, Spell Pierce, Mana Leakom, Boltom in Delverjem »bomo ščitili Delverja«. Izkazalo se je, da igram proti Maynardovemu Krark-Clan Ironworks decku. Counterji so pocauntrali Delverjevo pot do zmage skupaj s Snapcasterjem in Boltom.

Iz sideborda sem prinesel 2x Countersquall, 2x Ceremonious Rejection in 2x Surgical Extraction.

Iz decka pa: Collective Brutality, 2x Fatal Push, 2x Terminate in Young Pyromancer-ja.

Nasprotnik preprosto ni mogel skozi poceni Counterspelle, ker pa nisem imel pretirano hitrega clocka se je nekaj časa trudil s Academy Ruins, dokler ni Krark-Clan v grobu zadela Ekstrakcija...

Model se prijazno nasmeji in prizna, da mu je bila najina igra iz prejšnjega srečanja bolj všeč. Takrat so bile vse tri igre odločene z Emrakulom: 1x z njegovim Krarkom in 2x z mojo Nahiri.

 

Tretji Match mulligan na 5, z dvema Delver-jema in Remand-om in dvema Fetchema.

Nasprotnik igra Goblin Guida, na vrhu se revela Tasigur... Jaz igram Delverja

Turn 2 nasprotnik napade s tremi Goblin Guidi, ki revelajo Tasigurja...

Untap z dvema neflipanima Delverjema še nikoli ni bil tako slab haha.

Sideboard: Remand in 2x Kolaghan´s Command so počivali – zna bit da je prepočasno heh, delali pa so 2x Countersquall in Dispel.

Drugo igro je odločil hitri Gurmag Angler, ki je izvajal pritiske medtem, ko so conterji in removali kontrolirali potek igre.

Odločilna igra je bila zelo napeta, nasprotnik je imel perfect hand, odprl se je z Goblin Guidom in nadaljeval z Eidolon of the Great Revel //panika. Moj plan je bil Collective Brutality, ki ga bom turn 4 ponovil s Snapom. Presenetil me je Relic of Progenitus... Po najboljših močeh sem manevriral igro z Young Pyromancerjem in removali, a na koncu bi moral vseeno izgubiti, če ne bi prišlo do nasprotnikove napake: Ključno je bilo, da nasprotnik ne uspe odstraniti Bolta iz graveyarda saj je ta bil zadnja karta v njem. Tega ni storil v svojem turnu + bil je zatapan. Potopam fetch in oba takoj vidiva njegovo napako. Napad z Pyromancer tokeni in Snapnjen Bolt v ksiht je naredilo pefect damage medtem, ko sem jaz ostal na 1 ^^

 

V finalu je bil Jund Death´s Shadow. Oba sva muliganala na 5 in očitno oba keepala ekstremno slab hand poln landov. Do turna 6 sva oba igrala lande in vsak ubila 2 creaturja. Na koncu sem vseeno imel nekoliko več sreče in zmagal prvo igro. Nasprotnik je kot 6. land igral Godles Shrine, kar je nakazovalo na splashane Lingering Soulse, ki pa jih na srečo ni potegnil.

Črno-beli dual je bil dovolj srhljiv, da sem iz borda prinesel Izzet Staticaster-ja in 2x Molten Rain. Poleg tega pa še dva E. Eksploziva in Dispel.

V drugi igri se je kar nekaj časa grindalo – ubil sem tri foilane Tarmogoyfe ^^ Igro pa je dejansko zmagal Izzet Staticaster, ki je ubil 5 Souls tokenov.

 

Zmaga je bila bitter-sweet. Super, da sem zmagal ampak naslednji modern event bo čez mesec dni :P

Deck je čudovito performal, res pa je, da nisem igral proti trenutno nekoliko bolj popularnim deckom kot so Eldrazi Tron, Grixis Death´s Shadow ali Collected Counters. Vseeno me je malo presenetilo, da je Grixis Delver lahko še vedno tako dober.

 

Kakorkoli, žal mi je, da nisem boljši v pisanju oz. da ne znam napisati zgodbo bolj zanimivo, kot to recimo oblada Tomo. Res pa bi mi bilo všeč, če bi kdo napisal tak report po kakem vašem modern ponedeljku. Sem prepričan, da se tudi tam dogajajo zabavne, presenetljive in tudi zoperne stvari – zaradi tega tudi igramo modern J

Najbolj pa me zanimajo kakšne dobre pogruntacije, ki jih v člankih ni.

Off the top of my head: najbolj všeč mi je bilo, ko sem gledal Owen Tortenwald-a med streamanjem s svojim Infect deckom. Po boardu model prinese Grafdigger´s Cage. Nasprotnik čez dva turna ubije Cage z Abrupt Decay-em. Tortenwald sad, potem pa mu nekdo komentira »why didn´t you protect it with Apostle´s Blessign« in turtle-u se posveti. To je tudi priznal na streamu, vsi so se mu smejali, čeprav je bil takrat numero uno! Očitno nihče ne ve vsega...

 

P.S če kdo naleti na kakšne dobre članke o modernu tudi na dan z njimi! #9 drek

drek

  beam me up scotty !

 • Top Trejder
 • PipPipPipPip
 • 191 posts

Posted 24 July 2017 - 14:42:18

lepa, hud report! delver ma itak vedno šanso. se mi zdi da je redko takšna meta da se ga res ne bi dalo igrat. death's šhadow pa dvomim da bo benan v kratkem, čeprav itak nikol ne moreš biti 100%.

 

drugace predlagam da spremljaš MTGKartologi na fb, tam je že neki informacij o metagejmu pa še več bo v kratkem. modern ponedeljki so čist carski, zasluge grejo pa folku, ki pridejo igrat in skrbijo da je okolje sproščeno in zabavno ter ne dajejo v sideboard prevec tron hejta#10 Mr Miagi

Mr Miagi

  Mr. Legacy

 • Bringer of Rain
 • 1,761 posts

Posted 24 July 2017 - 15:43:24

.. ter ne dajejo v sideboard prevec tron hejta

Res je zanimivo kako folk stoično tako dolgo prenaša tron owninge. Se spomnim časov ko je trona blo clo manj (oz. niso serijsko zmagoval kot zadne cajte) pa ga je folk dost bolj hejtu.. zgleda so koga res hotl premagat ^_^#11 kavselj

kavselj

  Guildmage

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 458 posts

Posted 26 July 2017 - 11:32:03

Vsi igralci Moderna pa tudi ostali ste vabljeni, da se nam pridružite na našem Discord kanalu. Pišete lahko za izposojo kart ter ste obenem tudi na tekočem z našimi prihajajočimi dogodki, vmes pa lahko s preostalo druščino še skupaj hejtamo Tron.
Kartologi // Discord: https://discord.gg/gQUsvTW // Facebook: MTGKartologi

#12 kavselj

kavselj

  Guildmage

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 458 posts

Posted 15 August 2017 - 00:34:44

Čvrstih 17 se je 4 runde borilo za prevlado. Tokrat je nepremagan ostal Kos (Junk).

14. avgust:
4-0 Junk (Kos)
3-1 Tribal Death's Shadow (Završnik), Junk (Juwe), GB Elves (Križnar), Eldrazi Tron (Miran)
2-1-1 Jund (Tomo), UW Control (Holc)
Metagame (17): 2x Affinity, 2x Grixis Death's Shadow, 2x Junk, 2x Tribal Death's Shadow, Bant Knightfall, Bant Spirits, Blue Steel, Doran Junk, Eldrazi Tron, GB Elves, Jund, Taking Turns, UW Control
Kartologi // Discord: https://discord.gg/gQUsvTW // Facebook: MTGKartologi

#13 kavselj

kavselj

  Guildmage

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 458 posts

Posted 22 August 2017 - 00:30:05

21. avgusta se je zbralo točno 21 igralcev s čimer je bil izenačen marčevski rekord. Po štirih rundah napetih bojev sta neporažena ostala Juwe (Junk) in Horvath (Bant Spirits).

21. avgust:
4-0 Bant Spirits (Horvath), Junk (Juwe)
3-1 BW Eldrazi (Bumbar), Doran Abzan (Umek), Grixis Death's Shadow (Miran), UW Control (Holc)
2-1-1 Esper Reanimator (Kolar P.), Jund (Tomo)
Metagame (21): 2x BW Eldrazi, Affinity, Bant Spirits, Biovisionary Combo, Burn, Doran Abzan, Esper Reanimator, GB Elves, Grixis Death's Shadow, GW Company, Jeskai Control, Jeskai Flash, Jeskai Panharmonicon, Jund, Junk, RG Tron, Sultai Death's Shadow, Sultai Elves, Tribal Death's Shadow, UW Control
Kartologi // Discord: https://discord.gg/gQUsvTW // Facebook: MTGKartologi

#14 kavselj

kavselj

  Guildmage

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 458 posts

Posted 29 August 2017 - 14:24:24

Na zadnji avgustovski ponedeljek je med seboj moči merilo 14 igralcev. Prvo mesto sta si razdelila Miran (Eldrazi Tron) in Lazič (Mardu Control).

28. avgust:
3-0-1 Eldrazi Tron (Miran), Mardu Control (Lazič)
3-1 Affinity (Avsec), Junk (Kos), Super Vengevine (Završnik)
Metagame (14): 2x Grixis Death's Shadow, Affinity, BG Rock, BG Tron, Bushwacker Zoo, Dredge, Eldrazi Tron, Esper Reanimator, Junk, Mardu Control, RG Ponza, Storm, Super Vengevine

S prihodnjim tednom se ponedeljeki zopet začenjajo ob 19:00 uri.
Kartologi // Discord: https://discord.gg/gQUsvTW // Facebook: MTGKartologi

#15 kavselj

kavselj

  Guildmage

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 458 posts

Posted 05 September 2017 - 00:41:29

Se vidi, da nismo več šoloobvezni. 21 se nas je zopet merilo med sabo. Matchupi so bili najbolj naklonjeni Miranu (Eldrazi Tron) in Avscu (Junk).

4. september:
4-0-1 Eldrazi Tron (Miran), Junk (Avsec)
4-1 UW Control (Holc)
3-1-1 Goryo's Vengeance (Kunič), Grixis Death's Shadow (Butara)
3-2 Bant Spirits (Horvath), Grixis Ultimatum (Dai), Mardu Control (Lazič), Paradox Elves (Fujs)
Metagame (21): 3x Junk, Bant Spirits, BG Rock, Burn, BW Vehicles, Eldrazi Taxes, Eldrazi Tron, Esper Reanimator, GB Tron, Goryo's Vengeance, Grixis Control, Grixis Death's Shadow, Grixis Ultimatum, Jeskai Panharmonicon, Jund Death's Shadow, Mardu Control, Paradox Elves, Storm, UW Control
Kartologi // Discord: https://discord.gg/gQUsvTW // Facebook: MTGKartologi

#16 kavselj

kavselj

  Guildmage

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 458 posts

Posted 11 September 2017 - 23:32:23

Poletnih temperatur je konec in dež je v ČMC pregnal 19 igralcev. Tokrat je vso konkurenco nadvladal Holc (UW Control).

11. september:
5-0 UW Control (Holc)
4-1 Jund Death's Shadow (Tomo)
3-1-1 Affinity (Demir), Grixis Death's Shadow (Butara), Mardu Control (Lazič), Taking Turns (Šircelj B.)
3-2 Affinity (Pregl), Esper Reanimator (Kolar P.), GB Tron (Legin)
Metagame (19): 2x Affinity, Bant Spirits, BG Rock, Burn, Death & Taxes, Eldrazi Tron, Esper Reanimator, GB Aristocrats, GB Tron, Grixis Death's Shadow, Jund Death's Shadow, Junk, Mardu Midrange, Merfolk, Naya Company, Taking Turns, UG Mill, UW Control
Kartologi // Discord: https://discord.gg/gQUsvTW // Facebook: MTGKartologi

#17 kavselj

kavselj

  Guildmage

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 458 posts

Posted 21 September 2017 - 00:20:34

Kljub košarkarski mrzlici in prihodu naše reprezentance se nas je zbralo 17. Neporaženih ni bilo, z enim porazom pa so jo odnesli Košir (RG Ponza), Miran (Eldrazi Tron), Šircelj M. (Grixis Death's Shadow) in Bumbar (BW Eldrazi).

18. september:
4-1 BW Eldrazi (Bumbar), Eldrazi Tron (Miran), Grixis Death's Shadow (Šircelj M.), RG Ponza (Košir)
3-2 BW Eldrazi Taxes (Pintar), Grixis Death's Shadow (Butara), Grixis Ultimatum (Dai), Mardu Midrange (Lazič)
Metagame (17): 2x Grixis Death's Shadow, BG Rock, BW Eldrazi, BW Eldrazi Taxes, Eldrazi Tron, Elves, Esper Reanimator, Grixis Pyromancer, Grixis Ultimatum, Jeskai Control, Jeskai Panharmonicon, Jund Death's Shadow, Junk, Mardu Midrange, RG Ponza, RUG Delve® Goodstuff
Kartologi // Discord: https://discord.gg/gQUsvTW // Facebook: MTGKartologi

#18 kavselj

kavselj

  Guildmage

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 458 posts

Posted 26 September 2017 - 00:22:11

Na zadnji septembrski ponedeljek nas je igralo okroglih 20. Nepremagan je bil tokrat Pintar (BW Eldrazi Taxes), s po enim porazom pa sta mu sledila Miran (Eldrazi Tron) in Dai (Grixis Ultimatum).

25. september:
4-0-1 BW Eldrazi Taxes (Pintar)
4-1 Eldrazi Tron (Miran), Grixis Ultimatum (Dai)
3-1-1 Grixis Pyromancer (Juwe)
3-2 8-Rack (Kos), BW Eldrazi (Bumbar), GB Tron (Legin), GW Vizier Elves (Vakselj), Jund Death's Shadow (Tomo), UW Control (Holc)
Metagame (20): 2x Grixis Death's Shadow, 8-Rack, BW Eldrazi, BW Eldrazi Taxes, Eldrazi Tron, Esper Death's Shadow, GB Elves, GB Tron, Grixis Pyromancer, Grixis Ultimatum, GW Vizier Elves, Jeskai Control, Jeskai Panharmonicon, Jund Death's Shadow, Junk, Junk Death's Shadow, Merfolk, RG Ponza, UW Control

Prihodnji teden so že legalne Ixalan karte. Nekatere izmed njih bodo prav gotovo našle svoj dom tudi v marsikaterem Modern decku.
Kartologi // Discord: https://discord.gg/gQUsvTW // Facebook: MTGKartologi

#19 kavselj

kavselj

  Guildmage

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 458 posts

Posted 03 October 2017 - 09:36:32

Po zelo uspešnem Modern Team Jamu so sledili še posamezni boji. 19 igralcev je 5 rund merilo moči, najbolje pa sta se odrezala Avsec (GW Tron) in Dai (Stompy).

2. oktober:
4-1 GW Tron (Avsec), Stompy (Dai)
3-1-1 Bant Knightfall (Hren), GB Aristocrats (Bradač), Grixis Death's Shadow (Šircelj M.), GW Vizier Elves (Vakselj)
3-2 Bant Knightfall (Umek), Jund (Tomo), Junk (Kos), RG Ponza (Košir)
Metagame (19): 2x Bant Knightfall, 2x Elves (GB, GW Vizier), BG Rock, Bogles, BW Eldrazi, Eldrazi Taxes, GB Aristocrats, Grixis Death's Shadow, Grixis Pyromancer, GW Tron, Hollowvine Shadow, Jeskai Panharmonicon, Jund, Junk, Stompy, RG Ponza, UW Control
Kartologi // Discord: https://discord.gg/gQUsvTW // Facebook: MTGKartologi

#20 kavselj

kavselj

  Guildmage

 • Members
 • PipPipPipPipPipPip
 • 458 posts

Posted 10 October 2017 - 01:12:53

Drugi oktobrski ponedeljek je postregel z rekordnim obiskom, saj se nas je zbralo kar 22. Z nasprotniki je najbolj neusmiljeno obračunaval Šircelj M. (Grixis Death's Shadow).

9. oktober:
5-0 Grixis Death's Shadow (Šircelj M.)
4-1 BG Rock (Šelhaus), Junk (Holc)
3-1-1 Jund (Tomo), Junk (Kos)
3-2 Bant Knightfall (Hren), Eldrazi Tron (Miran), Grixis Death's Shadow (Butara), GW Tron (Avsec), GW Vizier Elves (Vakselj), Paradox Elves (Fujs), Rakdos Burn (Tršek)
Metagame (22): 3x Elves (GB, GW Vizier, Paradox), 3x Junk, 2x Grixis Death's Shadow, Bant Knightfall, BG Rock, Biovisionary Combo, Eldrazi Tron, Esper Death's Shadow, Grixis Control, Grixis Reanimator, GW Tron, Jeskai Panharmonicon, Jund, Rakdos Burn, RG Werewolves, Storm, Taking Turns
Kartologi // Discord: https://discord.gg/gQUsvTW // Facebook: MTGKartologi
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users