Jump to content
Planeswalker.eu
FenikZ

Vintage liga XIII - 10. turnir (šteje za MKM trials)

Recommended Posts

Vrli Primorci so znova zrihtali plac v Mirnu in lokalnega fevdalca prepričali, da se odreče desetini, zato bodo nagrade na turnirju še bolj polnomastne kot v Medvodah. V ta topic pišite tudi vsi, ki imate avto, pa bi lahko še koga peljali, in tisti, ki ste brez prevoza, da bodo stroški (in okoljska obremenitev) manjši. Pa če kdo hoče gajbo Birra Morreti, naj moleduje tu ali pa direkt pri Budinu oz. Milaniču. Tu je še opis poti do cilja.

 

Kdaj: nedelja, 5. maj 2019, začetek prijav ob 10.00, štart turnirja okoli 10.30. Kdor zamudi brez opravičila staršev (ali pa klica meni, no), dobi 1st round game loss in late entry.
Kje: Krajevna skupnost Miren, Miren 129
Format: Legacy (Oglej si, katere karte so v Legacyju prepovedane)
Prostovoljni prispevek: 12€
Nagradni sklad: 10€/igralca, ostalo gre v nagradni sklad za finale lige. Plus nagrade za najboljše, ki jih prispeva MKM.

Naj se techanje in sposojanje (napišite kar v to temo) začne!

 

Naj se techanje in sposojanje (napišite kar v to temo) začne!

  

Več o Vintage Ligi na splošno ter novostih in spremembah v letošnji sezoni si preberite tukaj ... Eh, saj v resnici ni nič novega.

Ne pozabite, da imate tisti, ki pridete na 8 turnirjev v sezoni (od enajstih), potem brezplačno udeležbo na enem od naslednjih turnirjev. Se pa ta bonus ne prenaša v naslednjo sezono. Nekateri so kvoto že izpolnili, kandidati za to pa so še:

8/8
Anže Radej
Matija Korošec
Nejc Mis
Grega Posinek
Samo Stopar

7/8
Aleš Jeraj
Martin Medved

 

Prav tako bo nagrajen najboljši novinec, ki bo dosegel vsaj 60 točk. Trenutno najbolj vodi Fujs z 41 točkami.

 

Prijavljeni:
Aleš Jeraj
Anže Radej
Martin Brundagunda
Luka Budin
Matjaž Milanič
Matija Korošec
Grega Posinek
80-odstotni Fujs
El Drot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fujs bi ene 80% pršu sam morem prevoz iz LJ najdt... bi pelu sam nevem v kakšnem stanju bom ker se v soboto pozno zvečer šele pridem nazaj.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Achtung: Med Razdrtim in Vipavo bo proti Novi Gorici od 26. aprila 2019 od 21. ure do 6. maja 2019 do 5. ure zjutraj popolna zapora HC zaradi sanacije objektov ob zaključku garancijske dobe. Promet bo proti Vipavi preusmerjen na vzporedno državno cesto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Organizacija šepa, samo 3x Birra Morreti, pa še te je blo treba sherat... ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

V nedeljo se je skozi dež, mraz, burjo in cestne zapore v Miren prebilo 14 Neprimorcev, ki smo se pridružili dvema domorodcema na že tradicionalnem gostovanju na povsem zahodnih obronkih preljube očetnjave. Malo manj tradicionalno je bilo dejstvo, da smo morali v placu zakurit, ker je bilo mraz. Petega maja. Na Primorskem. Đizs. Udarili smo se v legacyju, na koncu pa sva s petimi zmagami in enim porazom na vrhu lestvice zakraljevala jaz in drot (le da je bil on boljši lomilec kravat in uničevalec piva ter se je zategadelj veselil prvega mesta) pred Jerajem, Budinom in Tomotom s po eno zmago manj. Najboljši se bomo veselili še mcm kuponov, ko pridejo, juhej! Uspehe in bluji momente smo potem proslavili še s pico in pivom, preden smo težkih želodcev odpujsali v kontra smer od sončnega zahoda in tako zaključili prav awesome dan.

Metaigra je bila taka: 3x Death and Taxes, 2x Elves, 2x reanimator, Esperblade, Miracles, Goblins, Esper control ft. reanimator ft. Dragon combo, Slow Depths, Eldrazi, UB Shadow, Grixis control in Storm.

Po penultimativnem turnirju se je že precej izkristalizirala podoba finalne osmerice, saj je Luka Slavec malce failal s svojim performansom (1-5 #sadpanda) in bo za to, da ujame Stoparja, ki ga vodi za 11 točk, potreboval manjši čudež. Ali pa po meri naročene betonske čevlje za osmouvrščenega na lestvici... Drugi sadpanda na turnirju je bil bržkone Fujs, ki so ga elfi malce pustili na cedilu in mu prinesli le 6 točk, tako da ga do čislane nagrade za naj novinca loči še 13 punktov. Ali mu bo uspelo na zadnjem turnirju 26. maja? Be there or be square and find out!

Lestvica z decklistami (send plz)

Lestvica lige pred zadnjim turnirjem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×