Jump to content
Planeswalker.eu
Sign in to follow this  
treach

9. Julij - Kartologi & MKM Praga Legacy Trial

Recommended Posts

m38LYZR.jpg

 

 

Glede na interes smo se odločili za organizacijo Legacy Trial za MKM Prago, in sicer v nedeljo, 9. julija 2017 v prostorih ČMC Bežigrad na Vojkovi 73. Registracije se odprejo ob 10:00 uri, turnir pa se bo pričel ob 11:00. V primeru da bo 16 ali več igralcev bo Top8, ob manjši udeležbi pa bo Top4. Ker stremimo k čim večji udeležbi, smo se odločili da ima lahko vsak igralec do 10 proxy kart, seveda pa spodbujamo morebitno posojanje ter izmenjavo kart.

 

Kartologi & MKM Series Trial Praga
KDAJ? Nedelja, 9. julij 2017. Registracija od 10:00, začetek ob 11:00.
KJE? ČMC Bežigrad, Vojkova cesta 73, Ljubljana
Prostor se nahaja v pritličju srednje stolpnice, vhod je z desne strani, samo sledite grafitom. V bližini je LPP postaja Puhova, kjer ustavlja avtobus št. 20.
Parkiranje je možno ob cesti pri stolpnicah, v bližini pa je tudi javno parkirišče na Gosarjevi ulici.
FORMAT? Legacy, competitive REL (Swiss + Top4/Top8) - Deckliste obvezne!
PRIJAVNINA: 10€
NAGRADE: 8€/igralca gre v nagradni sklad, ki bo odvisen od števila tekmovalcev in razdeljen v obliki MKM bonov po sledečem sistemu:

1. mesto: 30% sklada + MKMS Trial Winner paket (1x BYE za MKMS Praga, MKM Series Playmat, 40€ MKM voucher)
2. mesto: 20% sklada
3-4. mesto: 11% sklada
5.-8. mesto: 7% sklada

 

Glede na število udeležencev, bo v nagradni sklad nekaj prispeval tudi MKM. Končni nagradni sklad bo objavljen po prvi rundi. Zmagovalec turnirja bo MKM Winner paket prevzel v Pragi ob registraciji.



MKM Series Praga bo potekal od 28. do 30. julija 2017. LEgacy del tekmovanja je na sporedu v nedeljo, 30. julija s pričetkom ob 10:00 uri (registracija ob 9:00).
Več informacij o MKMS Praga 2017


Za več informacij glede tekmovanja, kar pogumno povprašajte v tej temi. Tekom tekmovanja boste lahko preko MTG Kartologi spremljali rezultate v živo!

Zaradi omejenega prostora in v želji, da naredimo event čim bolj prijazen igralcem smo se odločili, da omejimo število mest na 32. Tisti, ki se boste predprijavili imate seveda prednost, bomo pa sproti obveščali o številu prijavljenih.

PREDPRIJAVE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zaradi skromnega števila predprijav in manjšega odziva bo turnir odpovedan v primeru da do sredine naslednjega tedna (t.j. sreda, 5. julij) ne bo vsaj 8 predprijavljenih/najavljenih. Trenutno število je 5.

Share this post


Link to post
Share on other sites

kul, dobiš porte ;)

 

Če kdo kej rabi naj sporoči. Tudi kak cel deck se najde ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 nastopajočih, 4 runde, štirje polfinalisti. V desnem kotu polfinalni boj med Slavcem (ANT Storm) proti Tomotu (Goblins), v levem kotu Miran (Eldrazi) proti Drotu (Esper Deathblade).
Malim rdečim vragom je že kazalo dobro, ko so jih iznenada nadvladale lovke agonije. Na drugi strani ringa pa je vojska Eldrazijev pomalicala nebogljene mečevalce.

Slavec se je v finalu še nekaj časa upiral, a na koncu so ČMC zavzeli Eldraziji.

Top 4:
1. Eldrazi (Miran)
2. ANT Storm (Slavec)
3. & 4. Goblins (Tomo) & Esper Deathblade (Dolenc)

Metagame (11): 4c Delver, ANT Storm, BR Reanimator, Death & Taxes, Eldrazi, Elves, Esper Deathblade, Goblins, Infect, Jeskai Mentor, Lands

Hvala vsem za udeležbo, kljub poletnemu datumu in temperaturam. Zanimanje za Legacy turnirje vsekakor je, tako da si želimo v prihodnje pripraviti še kakšen turnir. Če imate kakšne predloge in mnenja za naprej, kar na plano z njimi.

Nagrade bodo v prihodnjih dneh poslane na mail v obliki MKM kuponov.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×