Jump to content
Planeswalker.eu

Hacker

Administrators
 • Content count

  767
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Hacker last won the day on October 5

Hacker had the most liked content!

Community Reputation

242 Excellent

About Hacker

 • Rank
  Team Planeswalker.si
 • Birthday 13. 01. 1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Suha/Domžale
 • Interests
  Just too many...

Recent Profile Visitors

5 781 profile views
 1. Kot sedaj že veste, je za udeležbo na PTQ turnirju najprej potrebno zmagati lokalni Preliminary Pro Tour Qualifier (PPTQ). Te pripravljamo v sodelovanju z našimi najvišje rangiranimi trgovinami (druge ne morejo organizirati PPTQ-ja) in lokalnimi organizatorji. Vedno jih sodi eden izmed naših lvl 2 sodnikov, gre pa za competitive turnir. Kdaj: 27. oktober - 10:00 prijave, začetek turnirja 10:30 Kje: Tady, Gostičeva ulica 4 - google maps link Lokacija za brezplačno parkiranje: parkirišče osnovne šole - google maps link Format: GRN sealed Cena: 30€ predprijavljeni, 35€ ostali (predprijave do 27.10. ob 8:00) Predprijave: LINK Nagrade: 3 boosterje/igralca (Guilds of Ravnica) Side Event: Draft, začetek takoj, ko bo 8 igralcev When: 27th of October- 10:00 registration, 10:30 start Where: Tady, Gostičeva ulica 4, Domžale - google maps link Free parking location: school parking - google maps link Format: GRN sealed Price: 30€ if you preregister, otherwise 35€ (preregister before 27.10. at 8:00) Preregistration: LINK Prize: 3 boosters/player (Guilds of Ravnica) Side Event: Draft (as soon as 8 players register for it)
 2. Hacker

  Turnirji v Domžalah

  Danes ob 16:30 v Tadyu FNM draft z dodatnimi nagradami
 3. Hacker

  Turnirji v Domžalah

  Jutri pa vsi v Tadya na draft weekend. Začnemo ob 9:00, podrobnosti zgoraj.
 4. Hacker

  Turnirji v Domžalah

  Predlagam, da zapustiš LJ obvoznico na rondoju Tomačevo in potem čez Trzin prideš v Domžale. Po izkušnjah je ta pot hitrejša, kot pa če bi šel po avtocesti. Parkiraj pa pri OŠ Domžale - če boš malo zamujal, sporoči pa počakamo.
 5. Hacker

  Turnirji v Domžalah

  Dej potrud se no, smo že pozabl kako zgledaš, k te že tolk cajta ni blo
 6. Hacker

  Turnirji v Domžalah

  V Domžalah bo draft. Če bi sealdal s PR packi je Črna luknja pravi naslov.
 7. Hacker

  Turnirji v Domžalah

  Ta petek imamo ob 16:30 Launch party Guilds of Ravnica draft - dodatne nagrade in promoti tudi tokrat. V soboto (6.10) pa je kot običajno draft weekend - prvi draft ob 9:00, če pa bo interes pa bo sledil še kakšen. Predlagam, da pridete na prvega in potem ostanete, če bo še kakšen, ne pa planirat, da boste prišli na npr. tistega ob 14:00, ker ga morda ne bo. Vsak, ki pride v soboto na draft, dobi Firemind's Research promo:
 8. Hacker

  Guilds of Ravnica Prerelease

  Dvorani sta tm tm po velikosti (sploh ker uno zgoraj skoz neki ožajo), je pa res, kar si napisal o terminu, ko je bil še casual. V primeru, da se bo to ponavljalo, bomo uporabili še dodatno dvorano, ki je zraven in tako malo porazdelili folk in preprečili gužvo.
 9. Hacker

  Guilds of Ravnica Prerelease

  Že ko sm pisu, se mi je zdel, da se bo najdu kdo, ki bo napisu kej podobnega ja - pa sm vseeno napisu.
 10. Hacker

  Guilds of Ravnica Prerelease

  Hvala vsem, ki ste se v soboto udeležili katerega izmed Prereleasov v Boleru. Zanima me, kakšna se vam je zdela nova dvorana (prej smo bili vedno v zgornji dvorani)? Je boljše zgoraj, spodaj, vseeno? Komentarji, pripombe (o dvorani in ostalem) so dobrodošle.
 11. Hacker

  Guilds of Ravnica Prerelease

  Reminder za zgornje, dodajam pa še, da bo na Prereleasu možno kupiti box Guilds of Ravnica (zraven seveda dobite še BaB promo) po promocijski ceni 100€.
 12. Hacker

  Guilds of Ravnica Prerelease

  Kot popravljeno v napovedniku - tokrat bomo uporabili dvorano v pritličju. Vstopite kot vedno skozi glavni ali stranski vhod, potem pa ne morete zgrešit, ker greste mimo. Mimogrede - če še niste predprijavljeni to čimprej storite, da boste v žrebanju za dodatne nagrade.
 13. V soboto je slavil Bojan Kvas.
×