Jump to content
Planeswalker.eu

Hacker

Administrators
 • Content count

  963
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

Hacker last won the day on March 26

Hacker had the most liked content!

Community Reputation

258 Excellent

About Hacker

 • Rank
  Team Planeswalker.si
 • Birthday 13. 01. 1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Suha/Domžale
 • Interests
  Just too many...

Recent Profile Visitors

6 227 profile views
 1. Hacker

  Turnirji v Domžalah

  Danes na FNM-ju Double Masters draft ob 16:30.
 2. Hacker

  Turnirji v Domžalah

  Ta petek ob 16:30 pa draft, ki bo na FNM sporedu najbrž samo takrat: Double masters Ob prijavi vsak dobi OBA Double masters promota DODANO (06.08): Promota prideta KASNEJE (klik za podrobnosti), dobi pa ju vsak, ki bo igral Double Masters draft ta petek.
 3. Hacker

  FNM doma (na Areni)

  Danes z Jumpstart decki...
 4. Hacker

  Turnirji v Domžalah

  Dons torej sweet draft ob 16:30
 5. Hacker

  Turnirji v Domžalah

  Ta petek ob 16:30 se dobimo na Core21 draftu. Pa ne pozabite: če pri sebi ali tistih, s katerimi ste bili v stikih, opazite bolezenske znake (vročino, kašelj, oteženo dihanje, ki je značilno za pljučnico), ostanite doma, ne hodite na FNM.
 6. Hacker

  FNM doma (na Areni)

  Jutri ni važno kaj igrate, da dobite Arena kodo.
 7. Hacker

  FNM doma (na Areni)

  Jutri je na FNM-ju na Areni na vrsti Artisan format.
 8. Hacker

  FNM doma (na Areni)

  Jutri torej Singleton. Postopek, kako dobite kodo za Areno, ostaja nespremenjen.
 9. Hacker

  FNM doma (na Areni)

  Jutri je za kodo, ki vam zagotovi ''Arena booster'', dovolj že, da igrate na enem izmed Core 2021 eventov in prilimate print screen.
 10. Planeswalker.si z veseljem najavlja Prereleasa, ki bosta v plesni šoli Bolero (dvorana v pritličju), Dunajska 49, za Bežigradom v Ljubljani. Midnight prerelease Tokrat izjemoma ODPADE. Naslednji Midnight prerelease bo jeseni. Morning prerelease Podrobnosti o turnirju: začetek prijav v soboto 27. 06. ob 9:30, začetek turnirja ob 10:00, prosimo, da ste točni, prijavnina 25€/osebo, format: sealed, število rund: 4, nagradni sklad: 2 x Core set 2021 booster na igralca (vsaka zmaga vam prinese booster) Vsak prijavljeni prejme Core set 2021 Prerelease Pack, ki vsebuje: 6 x Core set 2021 booster, en naključen promocijski foil rare ali mythic, eno kocko oz. life counter. Casual Prerelease Podrobnosti o turnirju: začetek prijav v soboto 27. 06. ob 15:30, začetek turnirja ob 16:00, prosimo, da ste točni, prijavnina 25€/osebo, format: sealed, po končanem turnirju dobi vsak igralec 2 x Core set 2021 booster, ne glede na uvrstitev. Vsak prijavljeni prejme Core set 2021 Prerelease Pack, ki vsebuje: 6 x Core set 2021 booster en naključen promocijski foil rare ali mythic eno kocko oz. life counter število rund: 4 Na Prereleasu boste lahko kupili že tudi box nove edicije (zraven dobite še Ikoria BaB promo, ker novih Rin and Seri, Inseparable promotov WIzardi zaradi Covid-19 težav še niso niti poslali ). Lokacija PŠ Bolero Plesna šola Bolero, Dunajska 49, LJ Bežigrad, Direktno pred vhodom je LPP postaja, še ena je na drugi strani ceste. Brezplačna parkirišča so v ulicah okrog plesne šole. Bicikelj postaja je na drugi strani ceste. Pred vhodom je mini kolesarnica, na voljo bodo avtomati za kavo in ostale tople napitke ter prigrizke in osvežilne hladne napitke. V neposredni bližini je Lidl in restavracije s hitro prehrano. Vsaka prijavljena igralka bo prejela booster, enake pozornosti pa bodo deležni tudi novinci (igralci, ki še nimajo DCI številke). Morebitna vprašanja lahko posredujete kar v tej temi. Še Covid-19 (Corona) obvestilo: Ne hodit, če ste oz. obstaja sum, da ste bolni oz. ste bili v stiku z osebo, ki je oz. obstaja sum, da je bolna. Ohranjajte razdaljo (tudi mize bomo bolj ločili kot ponavadi), umivajte si roke, tokrat ne bo nihče zameril, tudi če ji/mu ne stisnete roke pred/po igri. DODANO 25.06: Maske v zaprtih prostorih so spet obvezne, zato jo (ali šal, ruto...) prosim prinesite s sabo. Na voljo bo razkužilo. PREDPRIJAVA Med vsemi predprijavljeni bomo izžrebali sledeče nagrade: Morning prerelease 1 x Theros Collector's booster 6x3 boostrov ene izmed edicij, ki so Standard legal Casual Prerelease 1 x Theros Collector's booster 6x3 boostrov ene izmed edicij, ki so Standard legal
 11. Hacker

  MTG Arena koda

  Mogoče bi bil kdo zainteresiran, če bi napisal za kaj je koda. Je to nagrada za FNM na Areni, 6 x booster (iz Prerelease paketa), booster (iz nagradnega boostra)...
 12. Prerelease paketke lahko naročite v tej TEMI - prosim, da naročilo oddate tudi tisti, ki ste ga že pred časom tukaj.
 13. Sedaj že vsi veste, da Ikoria: Lair of Behemoths Prereleasov v Boleru zaradi aktualnega stanja žal ne bo. V želji, da se tej izkušnji lahko vsaj približate, bomo omogočili nakup Prerelease paketkov za igranje in odpiranje le-teh doma. Prosili bi vas, da TUKAJ vnesete, koliko prerelease paketkov bi želeli imeti in ostale podatke - paketkov imamo omejeno število, zato gre po principu kdor prej naroči, prej dobi. V primeru, da vam nobena izmed ponujenih možnosti ne odgovarja, me prosim kontaktirajte. Prosim, da naročite ponovno tudi tisti, ki ste Prerelese paketke naročili že za takrat planirani Prerelease doma 18.04. Upamo, da ste zdravi in se kmalu spet vidimo na naslednjih, post Corona Magic turnirjih! Prerelease paketke bomo pošiljali preko GLSja, poštnina je 3€, ne glede na število paketkov, ki jih vzamete. Če je možno, preferiramo nakazilo na TRR, saj se dostavljavci izogibajo plačilu po povzetju. Edited just now by Hacker
 14. Kot sedaj zagotovo že veste, v Evropi ta vikend ne bo Ikoria: Lair of Behemoths prereleasa, ampak je ta združen z releasom in prestavljen na 15. maj. Vseeno lahko preko povezave že sedaj (pred)naročite Ikoria: Lair of Behemoths booster boxe. Predvidena dobava na vaš naslov je 15. maja, predhodno pa boste na mejl dobili še račun za plačilo - cena je odvisna od števila boxov in je pripisana k izbiri želenega števila boxov v obrazcu za naročilo. Poleg enega ali večih Ikoria boxov (tokrat s t.i. box topperjem) dobite še kodo, ki vam na MTG Areni prinese še ''ljubljenčka'' Deluxe Champion Trophy, ovitke Mana Vault in novega avatarja Serro the Benevolent. Boxe bomo pošiljali preko GLS-ja, poštnino plačamo mi ne glede na število boxov, ki jih vzamete. Če je možno, preferiramo nakazilo na TRR, saj se dostavljavci izogibajo plačilu po povzetju. Upamo, da ste zdravi in se kmalu spet vidimo na naslednjih, post korona Magic turnirjih!
×