Jump to content
Planeswalker.eu

Kartologi

Members
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Kartologi last won the day on July 29

Kartologi had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

About Kartologi

 • Rank
  Task Mage

Recent Profile Visitors

309 profile views
 1. V sredo, 5. avgusta 2020, se v prostorih Zavoda Bob organizira Legacy turnirček. Obveščamo, da je po pravilih Zavoda Bob, ki gosti tekmovanje, obvezna uporaba zaščitne maske. KDAJ: Sreda, 5. avgust 2020. Prijave ob 17:00, začetek ob 17:30. KJE: Zavod Bob, Robbova ulica, Bežigrad, Ljubljana Prostor se nahaja v prvem nadstropju starejše zgradbe (Stara pošta), ki se nahaja med spominskim parkom Navje, parkiriščem za Gospodarskim Razstaviščem, ter Severnim mestnim parkom. Vstop v stavbo je s strani parkirišča. FORMAT: Legacy (3 ali 4 runde swiss) PROXIJI: 15 PRIJAVNINA: 3€ NAGRADE: celotna prijavnina gre v nagradni sklad, ki bo razdeljen glede na število točk: 12 točk: 12€ 10 točk: 9€ 9 točk: 6€ 7 ali 8 točk: 3€ Naprošamo vas, da prinesete s seboj ZAŠČITNO MASKO in copate, saj se je v prostorih Zavoda Bob potrebno sezuti. Za več informacij glede tekmovanja smo na voljo na Discordu in Facebooku.
 2. V torek, 7. julija 2020, se v prostorih Zavoda Bob organizira Legacy turnirček. Obveščamo, da je po pravilih Zavoda Bob, ki gosti tekmovanje, obvezna uporaba zaščitne maske. KDAJ: Torek, 7. julij 2020. Prijave ob 17:00, začetek ob 17:30. KJE: Zavod Bob, Robbova ulica, Bežigrad, Ljubljana Prostor se nahaja v prvem nadstropju starejše zgradbe (Stara pošta), ki se nahaja med spominskim parkom Navje, parkiriščem za Gospodarskim Razstaviščem, ter Severnim mestnim parkom. Vstop v stavbo je s strani parkirišča. FORMAT: Legacy (3 ali 4 runde swiss) PROXIJI: 15 PRIJAVNINA: 3€ NAGRADE: celotna prijavnina gre v nagradni sklad, ki bo razdeljen glede na število točk: 12 točk: 12€ 10 točk: 9€ 9 točk: 6€ 7 ali 8 točk: 3€ Naprošamo vas, da prinesete s seboj ZAŠČITNO MASKO in copate, saj se je v prostorih Zavoda Bob potrebno sezuti. Za več informacij glede tekmovanja smo na voljo na Discordu in Facebooku.
 3. Kartologi

  Kartologov karantenski dvoboj

  Danes se Kartologov (karantenski) dvoboj vrača v Modern, kjer bomo igrali skupaj z zaenkrat še legalnimi kompanjoni! Deckliste najdete na našem discordu ali facebook profilu. Pridružite se nam ob 18:00 na twitchu!
 4. Kartologi

  Kartologov karantenski dvoboj

  Tomo se sicer ni zabaval, upamo pa, da ste se vi.
 5. Kartologi

  Kartologov karantenski dvoboj

  Danes znova Legacy ob 18:00.
 6. Kartologi

  Kartologov Legacy Wednesday (4. marec 2020)

  Pozabili na ELO (posodobljeno danes).
 7. Kartologi

  Kartologov karantenski dvoboj

  Danes ob 18:00 bomo prvič priča dvoboju v formatu Legacy: Goblini proti Jundu! Pomnimo, da so na zadnje Goblini povozili Jund (v Modernu). Kdo bo zmagal tokrat? Pridružite se nam ob 18:00 na twitchu.
 8. Kartologi

  Kartologov karantenski dvoboj

  V primeru da ste zamudili prejšnji karantenski dvoboj, je na voljo posnetek zelo napete bitke med Esper kontrolo in RB Vial Goblini, ki si ga lahko ogledate tukaj. Danes pa vas vabimo, da se nam pridružite ob 18:00 na našem twitch kanalu, ko se bodo v best-of-five spopadli Sliverji in Abzan Stoneblade!
 9. Kartologi

  Kartologov karantenski dvoboj

  Po treh tednih brez petkovih Modern dogodkov smo se v času splošne karantene (#ostanidoma) pri Kartologih odločili, da se preizkusimo z video vsebino, v kateri bi skupaj z vami odigrali best-of-five dvoboj dveh Modern deckov. Jutri, v torek, 31. marca 2020, ob 18:00 na twitch streamu.
 10. Kartologi

  Kartologov Legacy Wednesday (4. marec 2020)

  Na včerajšnjem Legacy tekmovanju v Zavodu Bob se je zbralo 8 igralcev, ki še niso obupali nad tem formatom. Z rezultatom 3-1 so svojo moč pokazali Samo (Ninjutsu), Mario (Bomberman) ter Nele (BG Rock).
 11. V sredo, 4. marca 2020, se v prostorih Zavoda Bob organizira naslednji Legacy turnirček. KDAJ: Sreda, 4. marec 2020. Prijave ob 17:00, začetek ob 17:30. KJE: Zavod Bob, Robbova ulica, Bežigrad, Ljubljana Prostor se nahaja v prvem nadstropju starejše zgradbe (Stara pošta), ki se nahaja med spominskim parkom Navje, parkiriščem za Gospodarskim Razstaviščem, ter Severnim mestnim parkom. Vstop v stavbo je s strani parkirišča. FORMAT: Legacy (4 runde swiss) PROXIJI: 15 PRIJAVNINA: 3€ NAGRADE: celotna prijavnina gre v nagradni sklad, ki bo razdeljen glede na število točk: 12 točk: 12€ 10 točk: 9€ 9 točk: 6€ 7 ali 8 točk: 3€ Naprošamo vas, da prinesete s seboj tudi copate, saj se je v prostorih Zavoda Bob potrebno sezuti. Za več informacij glede tekmovanja smo na voljo na Discordu in Facebooku.
 12. Kartologi

  Kartologov Legacy Wednesday (6. november 2019)

  Včeraj, 6. novembra 2019, smo v prostorih Zavoda Bob ponovno gostili Legacy turnir, na katerem se je zbralo 8 nadobudnežev. Najuspešnejša sta bila Mario s Hogaak Depths in Samo z ANT (oba 3-1), z rezultatom 2-1-1 pa sta končala še Fujs z Elfi ter Aron z RUG Delverjem. Naslednji Legacy turnir bo v mesecu decembru, do takrat pa imate čas, da si sestavite deck in se preizkusite v tem zanimivem in močnem formatu. Posodobljeno Elo lestvico lahko najdete tukaj. Spremljajte nas preko naše spletne strani, discord kanala ali Facebook profila in ne zamudite prihodnjih tekmovanj!
 13. Po uspešnem MKM Prague Legacy Trialu se bo v sredo, 6. novembra 2019, organiziral naslednji Legacy turnir, ki bo pod okriljem Kartologov potekal v prostorih Zavoda Bob. V primeru, da se Legacy turnirji ob sredah primejo, bomo v prihodnje organizirali od enega do dva Legacy tekmovanja na mesec. KDAJ: Sreda, 6. november 2019. Prijave ob 17:00, začetek ob 17:30. KJE: Zavod Bob, Robbova ulica, Bežigrad, Ljubljana Prostor se nahaja v prvem nadstropju starejše zgradbe (Stara pošta), ki se nahaja med spominskim parkom Navje, parkiriščem za Gospodarskim Razstaviščem, ter Severnim mestnim parkom. Vstop v stavbo je s strani parkirišča. FORMAT: Legacy (4 runde swiss) PROXIJI: 15 PRIJAVNINA: 3€ NAGRADE: celotna prijavnina gre v nagradni sklad, ki bo razdeljen glede na število točk: 12 točk: 12€ 10 točk: 9€ 9 točk: 6€ 7 ali 8 točk: 3€ Naprošamo vas, da prinesete s seboj tudi copate, saj se je v prostorih Zavoda Bob potrebno sezuti. Za več informacij glede tekmovanja smo na voljo na Discordu in Facebooku.
 14. Trial uspešno zaključen, po štirih rundah zmagal Mario, s 3-1 pa so končali še Stopar (ANT), Kolar (Urza Stompy) in Tomo (Punishing Jund). V kratkem bomo objavili tudi naslednji legacy turnir!
×