Jump to content
Planeswalker.eu

Ryzzix

Members
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Ryzzix last won the day on April 5 2015

Ryzzix had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Ryzzix

  • Rank
    Apprentice
  1. Ryzzix

    Goryo's Vengeance

    Goryo's Vengeance, BoK, nm Začetna: 16eur Bid: 1eur Možen in zaželjen prevzem v Ljubljani oz. Celju.
  2. Ryzzix

    Arcbound Ravager FOIL

    Arcbound Ravager - FOIL, Fifth Dawn, nm Začetna: 50eur Bid: 1eur BIN: 60eur Možen in zaželjen prevzem v Ljubljani oz. Celju.
  3. Meni so začeli prihajat maili tudi do en teden starih pogovorov. Sm takoj za kak dan downtima, da se reinštalira, če to pomeni, da se bojo ti problemi razrešli.
  4. Ryzzix

    Ryzzix's Want/Have

    Update 24. 4. 2015 (Večji update na Have)
  5. Ryzzix

    [Reverse] 2x Rift Bolt, MMA

    Kaj: 2x Rift Bolt, MMA, eng, nm Začetna: 2eur Bid: 0.2eur SIN: 1.2eur Pogoj: osebni prevzem v centru Ljubljane.
  6. Ryzzix

    Onyx mage ability

    Activated ability-je (abilityji ki imajo ceno in za ceno dvopičje in nato efekt) lahko igraš instant speed, se pravi isto kot instant karte, kadarkoli imaš priority - se pravi okvirno med tvojo fazo, ob koncu nasporotnikovih faz in na stacku po vsaki stvari, ki jo nasprotnik igra, preden se resolva, imaš prej omenjen priority. V wordingu za Onyx Mage piše: target creature gains deathtouch until end of turn. Se pravi lahko to narediš kadarkoli instant speed, in ta creature dobi deathtouch do konca tistega turn-a. Torej med tvojim, do konca tvojega in med nasprotnikovim turnom, do konca njegovega. Lahko pa tudi večkrat to plačaš in daš večim creaturjem deathouch, lahko si pa da deathtouch tudi samemu sebi.
  7. Ryzzix

    Serum Visions

    Kaj: Serum Visions, na voljo jih imam 6 (vsi eng, 4x nm, 2x ex+) Začetna: 3eur/komad Bid: 0.5eur Za vseh 6 BIN1: 20eur TIN1: 1x Sacred Foundry (eng,nm)+ 9eur TIN2 : 2x Wooded Foothills/Windswept Heath (eng,nm) BIN in TIN ima prioriteto in izniči vse prejšnje dražbe. Možen osebni prevzem Ljubljana ali Celje. Happy Biding!
  8. Ryzzix

    Playset Congregation at Dawn

    Kaj: 4x Congregation at Dawn, ENG, GD+ Začetna: 5eur Bid: 0.5eur Bin: 8eur Možen tudi osebni prevzem v Ljubljani ali Celju. Happy Biding!
  9. Ryzzix

    Windswept Heath (KTK)

    11
  10. Ryzzix

    Sliver Paket

    EDIT: spremenjena začetna, ker jo je dal tiskarski škrat.
  11. Ryzzix

    Sliver Paket

    Kaj: Paket Sliver kart, vse nm in eng 1x [card]Sliver Legion[/card] 2x [card]Sliver Hivelord[/card] 2x [card]Sliver Hive[/card] 2x [card]Galerider Sliver[/card] Začetna: 52eur Po končani dražbi lahko namesto eurov vzamem tudi nm, eng fetchlande iz KTK (Ovrednoteni po prvi ceni eng, nm na MKM) Možen prevzem tudi v Ljubljani ali Celju. Happy biding.
  12. Ryzzix

    Pyromancer Ascension

    Kaj: 1x Pyromancer Ascension Začetna: 4eur Bid: 0.5eur BIN: 5eur Kupec lahko osebno prevzame v Ljubljani ali Celju, drugače doda 50centov za poštnino.
  13. Ryzzix

    Sacred Foundry

    BIN
  14. Ryzzix

    Congregation at Dawn FOIL

    Kaj: Congregation at Dawn, eng, nm, FOIL Začetna: 10eur Bid: 1eur BIN: 15eur Možen tudi osebni prevzem v Ljubljani.
×